Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

vrijdag 26 juli 2019

Rondleiding 28 juli: nog 4 plekjes vrij

De tijd gaat snel. Komende zondag staat de volgende rondleiding al weer gepland. En ook zonder dat we er vooraf heel veel aandacht aan besteed hebben, lopen de aanmeldingen daarvoor goed. Er zijn op moment van schrijven nog 4 plekjes vrij voor deze rondleiding. Mocht je zin en tijd hebben om eens in het voedselbos te komen kijken, meld je dan aan via info@voedselbosvlaardingen.nl. Er kunnen per rondleiding maximaal 12 mensen mee.

Tot aan november houden we iedere laatste zondag van de maand een rondleiding. Deze rondleidingen zijn niet gratis, maar we vragen een bijdrage op basis van waardebepaling achteraf.
Een overzicht en meer informatie over tijden, vind je hier.

Een andere manier om het voedselbos te ervaren, is door vrijwilliger te worden. Iedere vrijdag zijn er vrijwilligerswerkdagen. Meer informatie vind je hier.

Kom eens langs!