Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

vrijdag 8 december 2017

Vooruit kijken naar 2018


Het jaar nadert langzamerhand zijn einde. En hoewel de natuur nu een beetje stil lijkt te staan, zijn we als vrijwilligers van het voedselbos druk bezig met vooruit kijken naar 2018. Er wordt ijverig gesleuteld aan het jaarprogramma. Daarin zullen de maandelijkse rondleidingen gewoon weer terug komen. Die worden goed bezocht en we vinden het de moeite waard om zoveel mogelijk mensen te vertellen over hoe een voedselbos werkt.

Verder zullen we in juni uiteraard weer meedoen met de Midden-Delflanddagen en in oktober 2018 hopen we ook weer te kunnen aansluiten bij de PolderParade. Maar er volgen meer activiteiten. In het nieuwe jaar zullen we alle geplande activiteiten via deze website kenbaar maken. Als je daar extra vroeg van op de hoogte gesteld wilt worden, kun je Vriend worden. Je krijgt dan ook één rondleiding gratis.

Wat voor nu alvast wel leuk is om in je agenda te zetten is de aanplant van de kruidentuin in maart. We doen dan mee met de landelijke actie van NLdoet. Onze klus vind je daar ook terug, en je kunt je hier aanmelden als je het leuk vindt om op die vrijdag mee te werken.