Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

dinsdag 20 november 2018

Laatste rondleiding van dit seizoen

Komend weekend vindt de laatste rondleiding van dit seizoen plaats. Er is maximaal plaats voor 12 personen. Als je er bij wilt zijn, is het verstandig om je op tijd aan te melden.

De eerstvolgende rondleiding zal in het nieuwe seizoen zijn. Normaal gesproken starten we deze rondleidingen dan weer in maart. Maar houd de website (of facebookpagina) in de gaten, want daar zullen we de precieze data t.z.t. laten weten.

De maandelijkse rondleidingen worden gegeven op iedere laatste zondag van de maand. Eén van de vrijwilligers vertelt dan over het plan, het ontwerp, de aanleg en het beheer van het voedselbos. Komende zondag wordt de rondleiding gegeven door Jeroen Hooijmeijer. Hij is intiatiefnemer en (hoofd)beheerder van voedselbos Vlaardingen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@voedselbosvlaardingen.nl. De rondleiding is niet gratis, maar we werken met waardebepaling achteraf. Dat houdt in dat je na afloop zelf bepaalt wat je het waard vond.
Voor Vrienden van het Voedselbos is één rondleiding per jaar gratis. Hoe je Vriend kunt worden, lees je hier.

Tot zondag?