Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

dinsdag 13 juni 2017

Onder de treurwilg

In het voedselbos hebben we een markante boom staan. Het is een grote treurwilg die met zijn hangende takken een soort 'kamer' maakt rondom zijn stam. Dit is een plaats die in alle jaargetijden eigenlijk ervaren wordt als een prettige plek om te zijn. Als de zon (te hard) schijnt, geeft hij schaduw. Als het regent, kun je er onder schuilen. In de winter is het er minder koud dan in het open land. Het is een fijne boom dus.

Het is ook een plek die je vrijwel vanuit iedere andere positie in het bos vrij goed kunt terugvinden. Dat is ook de reden dat we de treurwilg hebben aangewezen als plek om verschillende activiteiten te starten op de Midden-Delflanddag.

Het volledige programma van de Midden-Delflanddag vind je achter deze link. Maar hieronder sommen we even op voor welke programma-onderdelen je onder de treurwilg moet zijn.

11.15 uur - Start Bomenwandeling 
12.15 uur - Start Bomenwandeling  
13.15 uur - Start Bomenwandeling 
14.00 uur - Muzikale klanken met Martijn en Anita
14.30 uur - Overleven in het wild met geneeskrachtige planten
15.00 uur - Muzikale klanken met Martijn en Anita 
15.30 uur - Overleven in het wild met geneeskrachtige planten

Wees welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten