Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zondag 4 juni 2017

Bomenwandeling op Midden-Delflanddag 18 juni

Tijdens de Midden-Delflanddag op 18 juni zijn er in het voedselbos tal van activiteiten te doen. Eén daarvan is de bomenwandeling onder leiding van Joke Visker:

"Bomen met een eigen karakter"

Wil je kennis maken met de bomen van de Maankalender? Bij elke volle maan hoort een eigen boom met een eigen 'karakter'. Die boom vertelt je iets. Van de 13 bomen vinden we er een aantal terug in het Voedselbos. Misschien herken je een eigenschap van de boom in jezelf. Zo waait de wilg met alle winden mee en blijft de eik stevig staan.

De wandeling wordt drie keer gedaan en duurt ongeveer drie kwartier. Er wordt gestart om 11.15 uur, 12.15 uur en 13.15 uur. Zin om een rondje mee te lopen?

Meer weten over de Midden-Delflanddag in het voedselbos? Kijk hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten