Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

vrijdag 2 juni 2017

Filmmaker gezocht voor de Middendelflanddag op 18 juni

Vorig jaar is er een mooi videoverslag gemaakt van de Middendelflanddag in het voedselbos. Ook op 18 juni doen we weer mee. Het thema is dit jaar 'Boeren, burgers en buitenlui in Duurzaam Midden-Delfland'. Nou, als we ergens duurzaam bezig zijn, dan is het wel in het voedselbos. En iedereen is welkom. Of je nou boer, burger of buitenlui bent. Meer informatie over het programma volgt nog in een apart berichtje.

Maar even over dat videoverslag. Wij zouden het leuk vinden als er van 18 juni ook een videoverslag gemaakt kan worden. Daarom zijn we op zoek naar een filmmaker (in opleiding) die het leuk vindt om dit op vrijwillige basis te doen. Ben je zo iemand, of ken je zo iemand? Neem dan even contact met ons op via info@voedselbosvlaardingen.nl.

Om een beeld te krijgen hoe gezellig de Middendelflanddag bij ons is, en wat we ongeveer verwachten van het videoverslag posten we hieronder nog een keer de film van vorig jaar.
Als de film niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten