Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

maandag 12 juni 2017

Muziek!

Tijdens de Midden-Delflanddag is er gedurende de dag op verschillende momenten live-muziek te horen. We verzamelen dan onder de grote treurwilg. Daar zullen muzikant Martijn van Dijk en zangeres Anita van Bree een optreden verzorgen. Zorg dat je erbij bent.

Al jaren delen Anita en Martijn een voorliefde voor muziek. Dit begon met het uitwisselen van (onbekende) liedjes, bands, muzikanten. Ze kwamen erachter dat ze beiden ook graag muziek maken en dat hun gezamenlijke muzieksmaak en hun stemmen goed samen gaan. Zo af en toe spelen ze deze liedjes (voornamelijk covers) voor publiek. De liedjes, voornamelijk tweestemmig, liggen prettig in het gehoor en lenen zich prima voor lekker luisteren in de zon. Denk aan Ryan Adams, Bears Den, James Vincent McMorrow en andere (on)bekende muzikanten als inspiratiebronnen

Kijk ook op: www.facebook.com/meneervandijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten