Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

vrijdag 14 juni 2019

Kom vooral op de fiets (of lopend)

Als je morgen van plan bent om tijdens de Midden-Delflanddag naar het voedselbos te komen, adviseren we om fietsend of lopend te gaan. De andere locaties die deelnemen aan de Midden-Delflanddag zijn ook goed bereikbaar op de fiets of te voet.

De parkeergelegenheden in de buurt zijn niet heel uitgebreid. Kom je van verder en het is echt niet mogelijk om met openbaar vervoer of op de fiets te arriveren, dan kun je terecht bij de parkeerterreinen bij de Buitenplaats en/of bij het station Vlaardingen West.

Op onderstaand kaartje hebben we de stallingsmogelijkheden voor de fiets met oranje pijlen aangeven en de beschikbare parkeermogelijkheden voor de auto met rode pijlen. Je kunt het voedselbos aan twee kanten betreden. Aan de Zuidbuurt kant (noord) volg je vanaf het informatiebord het pad naar rechts. Je loopt dan over een loopplank over de sloot het voedselbos in.
Vanaf de Van Boendaleweg (zuid) volg je het pad langs de bramen naar links. Je komt het voedselbos dan via de grote toegangspoort in de vorm van een lindeblad binnen. Vanaf beide kanten loop je vervolgens door totdat je de koepelkas ziet.

De Midden-Delflanddag wordt gehouden tussen 11.00 en 16.30 uur. Meer informatie over het programma vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten