Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

dinsdag 4 juni 2019

Alle info over Midden-Delflanddag 2019 in Voedselbos Vlaardingen

Op 15 juni vindt de Midden-Delflanddag plaats. Dit jaar is er door de Midden-Delflandvereniging voor gekozen om rondom twee centrale locaties activiteiten te organiseren. Eén van die locaties is de Vlaardingse Zuidbuurt waar wij natuurlijk van de partij zijn. En de andere locatie is rondom De Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl. Het thema van dit jaar: Midden-Delfland Inspireert.

Voor informatie over het volledige programma van de dag in heel Midden-Delfland ga je natuurlijk naar www.middendelflanddag.nl. Maar om alleen maar te zien wat er in het voedselbos gebeurt, kun je gewoon hier terecht. We hebben gisteren een extra informatiepagina aan deze website toegevoegd. Op die pagina vind je alle ins en outs over ons programma. Neem alvast een kijkje en plan je bezoek.

Een kleine greep:
- gratis rondleidingen
- voedselboshapjes en -drankjes
- een kookworkshop (al volgeboekt)
- blotevoetenpad
- muziek!

Meer info vind je hier.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten