Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

woensdag 4 februari 2015

Informatie-avond op 19 februari, komt u ook?

Stichting Voedselbos Vlaardingen wil u graag informeren over de ontwikkelingen rondom het Voedselbos Vlaardingen.
Het ontwerp is goedgekeurd en de financiering voor de aanleg van het voedselbos is rond. Inmiddels zijn de graafwerkzaamheden gedaan en zijn er hoogteverschillen in het terrein aangebracht.

Binnenkort kunnen we gaan starten met de aanplant van het voedselbos. De eerste bomen gaan we planten tijdens de nationale boomfeestdag op woensdag 18 maart. Samen met kinderen van de basisscholen uit de buurt en Stichting Boombehoud worden de eerste bomen en fruitstruiken geplant.

Het ontwerp en de daaropvolgende ontwikkelingen en activiteiten willen we graag met u bespreken tijdens een gezellige informatie-avond op donderdag 19 februari om 19.30 uur.


Alles op een rijtje:

Wanneer? 
donderdag 19 februari

Hoe laat?

  • 19.30 uur inloop
  • 20.00 uur start 
  • 22.00 uur einde (ongeveer)


Waar?
In de kantine van handbalvereniging HWC,
Claudius Civilislaan 33b
Vlaardingen

U kunt zich aanmelden via: info@desnoepjestuin.nl

Op deze website (www.voedselbosvlaardingen.nl) vindt u foto's van de ontwikkelingen en aankondigingen van activiteiten. Aan de rechterkant kunt u zich abonneren via email. Als er dan iets nieuws wordt geplaatst, krijgt u een mailtje.

Met vriendelijke groet,
namens Stichting Voedselbos Vlaardingen,

Jeroen Hooijmeijer
(beheerder voedselbos)

Remko Boers
(beheerder website)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten