Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zaterdag 7 februari 2015

Boomplantdag in het Voedselbos: 18 maart

Op woensdag 18 maart is het de Nationale boomfeestdag, een mooie gelegenheid om de eerste bomen te planten in het Voedselbos Vlaardingen.

Leerlingen van basisscholen uit de buurt doen met de groepen 6 mee aan de boomplantdag in het Voedselbos Vlaardingen. Ruim 100 kinderen zullen op deze ochtend een boom of een fruitstruik planten en mogen een wens opschrijven op een wensblad. Bij iedere boom die geplant wordt door de kinderen hoort een bomenpaspoort. Een aantal gegevens van de boom vullen de kinderen zelf in. Na deze feestelijke dag is er lesmateriaal beschikbaar voor de scholen.  Het lesmateriaal is te bestellen via Stichting Boombehoud Vlaardingen, www.boombehoud.nl.

De boomplantdag wordt samen met Stichting Boombehoud Vlaardingen en De Snoepjestuin georganiseerd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten