Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

donderdag 4 april 2024

Oogstvrienden gevonden

Even geleden lieten we hier op de website weten dat we dit jaar een proef starten met oogstvrienden. Kortgezegd komt het er op neer dat we maximaal 5 mensen zochten die het leuk vinden om mee te genieten van de oogst uit het voedselbos. 

Zij doneren vooraf een bedrag en kunnen dan 1 of 2 keer in de maand (afhankelijk van de oogst in die maand) een klein oogstpakketje ophalen. Omdat het een proef is, hebben we maar plek voor 5 personen. 

En het goede nieuws (voor ons) is dat we die 5 personen inmiddels gevonden hebben! De eerste oogst kan binnenkort al opgehaald worden. Hoe leuk.

Je kunt het formulier om je aan te melden als oogstvriend nog wel invullen, maar dan word je op een wachtlijst geplaatst. Mocht de proef dan succesvol zijn en we breiden volgend jaar het aantal plekken uit, dan sta je al gelijk bovenaan. De link naar het aanmeldformulier vind je in het eerdere bericht.

Wij zijn zeer benieuwd naar hoe zo'n oogstaandeel bij Voedselbos Vlaardingen in de smaak zal vallen. Wie weet smaakt het wel naar meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten