Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

donderdag 23 mei 2024

Rondleiding 26 mei

Iedere laatste zondag van de maand kun je mee lopen met een rondleiding door Voedselbos Vlaardingen. Deze rondleidingen worden gegeven door ervaren vrijwilligers. Op 26 mei is de eerstvolgende.

En die van mei is misschien wel de mooiste rondleiding van het jaar. Het voedselbos staat er dan altijd op en top bij. Frisgroen met de lente in de lucht en de zomer bijna voelbaar in aantocht.

We starten de rondleiding om 15.00 uur en de wandeling duurt een uur tot anderhalf uur. Tijdens de rondleiding kun je alle vragen stellen die je kunt bedenken. De vrijwilliger die de rondleiding verzorgt zal dan zijn of haar uiterste best doen om ze te beantwoorden. 

De rondleidingen zijn niet gratis. We werken met een waardebepaling achteraf. Dat wil zeggen dat je eerst met volle teugen geniet van al het moois (en misschien ook wel lekkers) dat het voedselbos te bieden heeft. En als de wandeling dan voorbij is, bepaal je zelf welk bedrag daar dan bij hoort. 

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. En vooraf aanmelden is verplicht. Je kunt daarvoor een mailtje sturen naar rondleiding@voedselbosvlaardingen.nl. Vermeld daar dan even bij met hoeveel personen je komt. En het is handig om ook je telefoonnummer te vermelden. Mochten er dan calamiteiten zijn, dan kan er contact met je opgenomen worden.

Wie weet tot ziens in het voedselbos!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten