Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zondag 24 maart 2024

31 maart: rondleiding voor voedselbosliefhebbers

De lente is begonnen. En dat is in het voedselbos goed te zien. Tijdens de rondleiding in maart staan verschillende bomen in de knop of in bloei. Prachtig om te zien.

Wil je dat nou ook in het echt zien? Komende zondag is je kans. 

Iedere maand houden we op de laatste zondag van de maand een rondleiding voor algemeen belangstellenden. De start is altijd om 15.00 uur en de wandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. De rondleidingen worden gegeven door ervaren vrijwilligers van het voedselbos. 

Deze rondleidingen zijn niet gratis. Maar omdat we het belangrijk vinden dat het voor ieders portemonnee past, werken we met een waardebepaling achteraf. Je volgt dus eerst de rondleiding en achteraf doneer je het bedrag dat jij passend vindt voor de rondleiding. De opbrengsten gaan volledig naar de stichting waarmee het onderhoud van het bos betaald kan worden.

De eerstvolgende rondleiding is op zondag 31 maart. Als je mee wilt lopen, meld je dan vooraf even aan via rondleiding@voedselbosvlaardingen.nl met opgaaf van het aantal deelnemers en het liefst ook je telefoonnummer. Er is plek voor 12 deelnemers. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.


En oja, wat ook leuk is: er is nog plek om oogstvriend te worden. We hebben nog twee plekjes te vergeven. Zie dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten