Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

woensdag 16 september 2020

Mary Ann Nieuwstad komt het voedselbos muzikaal omarmen


* Update 19-9-20: Helaas is onze muzikante morgen niet aanwezig. Zij wacht op de uitslag van een test voordat ze zich weer onder de mensen gaat begeven. We hopen natuurlijk dat de uitslag negatief is. En dat er een andere gelegenheid komt waarop ze ons voedselbos muzikaal komt omarmen.

--

Origineel bericht:
Wat we over het oogstfeest van komende zondag nog niet verteld hebben, is dat er ook muziek en zang aanwezig is. Daarvoor komt Mary Ann Nieuwstad langs. Zij zal tot ongeveer twee uur liedjes komen zingen met haar gitaar.

Ze speelt zoals ze het zelf zegt: vooral hippiemuziek uit de jaren 60/70. Maar ze zingt ook kinderliedjes en heeft wat eigen nummers geschreven. Het kan dus nog alle kanten uit. We zullen zien. Wij houden wel van een beetje diversiteit.
Die kinderliedjes voert ze trouwens regelmatig op voor haar trouwste fanclub. Ze heeft namelijk ook een baan bij een kinderdagverblijf, en daar zet ze regelmatig de boel op muzikale stelten.
Nou, dat kan het voedselbos tijdens het oogstfeest ook wel gebruiken. Ze komt het voedselbos muzikaal omarmen, en misschien zingen de bomen wel een beetje mee...

Het volledige programma van het oogstfeest vind je hier.
Als je nog mee wilt doen met de workshops, adviseren we snel in te schrijven. Want ze lopen zo langzamerhand vol.

Tot zondag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten