Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

donderdag 12 september 2019

Voedselbos Vlaardingen bij Villa IJzermans van Fonds Schiedam Vlaardingen

De komende tijd staan we met een aantal vrijwilligers van Voedselbos Vlaardingen weer op een aantal markten. De eerste is komende zaterdag. Het is dan Open Monumentendag. Bij Fonds Schiedam Vlaardingen is in de tuin van Villa IJzermans een minimarkt. Wij staan daar dan met een kraam.

Fonds Schiedam Vlaardingen heeft er mede voor gezorgd dat het voedselbos aangelegd kon worden omdat zij geld beschikbaar hebben gesteld. De contacten zijn prettig en wij werden dan ook benaderd om een kraam te bemannen op hun minimarkt tijdens Open Monumentendag. Die kans laten wij natuurlijk niet voorbij gaan.
In onze kraam zul je informatie over het voedselbos kunnen krijgen, en uiteraard zullen er ook wat voedselbosproducten te koop en te proeven zijn.

Waar?
Villa IJzermans
(Schiedamseweg 53, Vlaardingen)

Wanneer?
Zaterdag 14 september.

Hoe laat?
Van 11 tot 16 uur.

Leuk?
Tuurlijk. Wees welkom.


Mocht het deze zaterdag niet uitkomen, weet dan dat we later dit jaar nog op andere markten te vinden zijn. We komen nog met een kraam bij Vockestaert en met een kraam bij de bibliotheek. Meer informatie daarover volgt nog.Geen opmerkingen:

Een reactie posten