Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

vrijdag 24 mei 2019

Workshop 'Koken met planten uit het voedselbos' volgeboekt

Sander in de boskeuken
Over een paar weken is Voedselbos Vlaardingen open op de Midden-Delflanddag. Die wordt dit jaar gehouden op 15 juni tussen 12.00 en 17.00 uur.

Eerder berichtten we al van een workshop die op die dag plaatsvindt. Sander Dikstra gaat met de deelnemers koken met planten uit het voedselbos. Verheugd kunnen we melden dat deze workshop inmiddels volgeboekt is. Als je je nu nog aanmeldt, word je op een reservelijst gezet.

Tijdens de Midden-Delflanddag vinden er nog meer activiteiten plaats in het voedselbos. Zo hebben we natuurlijk een informatiekraam waar vrijwilligers met veel enthousiasme zullen toelichten wat het voedselbos inhoudt. Daar zijn ook producten uit het voedselbos te koop. Verder zijn er gedurende de dag verschillende rondleidingen, én is onze boskeuken open.
Ook de imker heeft een kraam en geeft informatie over de bijen in het voedselbos. Voor de kleintjes (en de grotere kleintjes) is er het blotevoetenpad. En last, but not least: gedurende het eerste deel van de middag vinden er optredens en workshops plaats met de Djembé.

Zet deze dag dus in ieder geval in je agenda. En voel je welkom!Geen opmerkingen:

Een reactie posten