Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zondag 19 mei 2019

Nog een paar plaatsen voor de rondleiding van mei

Volgende week vindt de volgende reguliere rondleiding in het voedselbos plaats. Iedere laatste zondag van de maand organiseren we deze voor een groep van maximaal 12 deelnemers. De aanmeldingen voor de rondleiding van mei kwamen al vroeg binnen, en hij is bijna volgeboekt. Maar er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

De rondleiding begint op zondagmiddag 26 mei om 15.00 uur en zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@voedselbosvlaardingen.nl met vermelding van je naam, het aantal personen en een telefoonnummer. Wees er snel bij, want de aanmeldingen worden verwerkt op basis van volgorde van binnenkomst.
Wie weet tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten