Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zondag 23 april 2023

Er is nog plek voor de rondleiding op 30 april

Iedere laatste zondag van de maand organiseren we een rondleiding door het voedselbos voor algemeen belangstellenden. Onder leiding van een vrijwillige rondleider loop je in een groep van maximaal 12 personen een ronde door het bos. Onderweg wordt er van alles verteld over het ontstaan en de aanleg van het bos. Je kunt allerhande vragen stellen en we kunnen garanderen dat je meer gaat zien in het bos dan wanneer je er in je eentje door heen loopt.

Voor de rondleiding van 30 april zijn er nog plekken. Dus zie je kans waar. Je kunt je aanmelden via info@voedselbosvlaardingen.nl. 

Mooiste tijd van het jaar?

Ieder seizoen heeft zijn charme, maar deze tijd van het jaar is misschien wel de mooiste tijd om de rondleiding te volgen. De bomen beginnen net een beetje blad te krijgen, maar omdat nog niet al het blad aan de bomen zit, kun je de structuur van het bos ook nog goed zien. En veel bomen staan vol in de bloesem.

De rondleidingen zijn niet gratis, maar we werken met een waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je na afloop van de rondleiding aan de gids een donatie doet voor wat je het waard vond. Op deze manier hopen we dat het toegankelijk blijft voor iedere portemonnee. 

Zien we je volgende week?Geen opmerkingen:

Een reactie posten