Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zondag 19 maart 2023

Gezocht: Vrijwilliger voor het verwerken van de aanmeldingen voor de rondleidingen

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te helpen met het verwerken van de aanmeldingen voor de reguliere rondleidingen. 

Iedere laatste zondag van de maand organiseren we een rondleiding voor algemeen belangstellenden. Deze rondleidingen worden gegeven door enthousiaste vrijwilligers. Zij vertellen over de aanleg, het beheer en de opbouw van het voedselbos. 

Achter de schermen vinden daarvoor ook werkzaamheden plaats. Alle aanmeldingen voor de verschillende rondleidingen worden verwerkt en geregistreerd. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een bevestigingsmailtje. En een paar dagen voor de rondleiding wordt naar de deelnemers een mailtje gestuurd met daarin wat praktische informatie zoals een kledingadvies en een routebeschrijving.

Eén van onze vrijwilligers, Suzanne, heeft dit heel wat jaren trouw en nauwkeurig gedaan. Maar de tijd is gekomen om het stokje aan iemand anders door te geven. We zijn dus op zoek naar iemand die deze taak wil overnemen. Als je daarin geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom om te reageren. Gedurende seizoen 2023 zal Suzanne je kunnen inwerken.

Wat wordt er verwacht?

  • beantwoorden van de aanmeldingen per mail
  • aanmeldingen en aantallen registreren in een exceloverzicht dat op Sharepoint staat
  • toesturen van praktische informatie voor aanvang van iedere rondleiding naar alle deelnemers
  • informeren van de rondleider van dienst over welke deelnemers hij/zij kan verwachten
  • eventueel promotie maken voor de rondleidingen op onze social media kanalen en in de lokale pers
Gezien de werkzaamheden zoeken we iemand die digitaal vaardig is, goed zelfstandig kan werken, nauwkeurig is en de discipline kan opbrengen om op gezette tijden de mailbox te checken. We werken met een Office365-omgeving.

Laat het ons weten als je degene bent of kent die we zoeken. Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.
Wij zijn te bereiken op info@voedselbosvlaardingen.nl



Geen opmerkingen:

Een reactie posten