Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zondag 12 februari 2023

De rondleidingen gaan weer starten

Als je in de natuur goed om je heen kijkt, zie je dat de lente al weer stiekem voor de deur staat. De dagen worden nu rap langer en veel struiken en bomen hebben hun knoppen zichtbaar klaar staan voor het warmere weer dat straks komt.

Ook in Voedselbos Vlaardingen starten we het nieuwe seizoen weer op. Na een kleine winterrust voor wat betreft de rondleidingen gaan we in februari weer beginnen. Iedere laatste zondag van de maand organiseren we een rondleiding waarop iedereen zich kan inschrijven. Er is plaats voor maximaal 12 personen.

De rondleiders zijn allemaal vrijwilliger bij het voedselbos. Sommigen zijn al vanaf het begin in 2015 betrokken, en anderen kwamen er later bij. De eerstvolgende rondleiding wordt gegeven door Jeroen Hooijmeijer. Hij is ecologisch hovenier en mede-initiatiefnemer van Voedselbos Vlaardingen. Deze rondleiding vindt plaats op 26 februari vanaf 15.00 uur.

Wil je ook mee met deze rondleiding? Meld je dan aan via info@voedselbosvlaardingen.nl.

Of kijk of je bij één van de andere rondleidingen wilt aanhaken. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten