Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zaterdag 30 juli 2022

27 augustus 2022: Nature Impact Days

Voedselbos Vlaardingen doet mee aan de Nature Impact Days op 27 augustus. De Nature Impact Days is het jaarlijkse evenement voor jongeren van 18 tot 35 jaar in Zuid-Holland om op laagdrempelige wijze kennis te maken met het groene vrijwilligerswerk.

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken? Kom ons dan helpen in Voedselbos Vlaardingen tijdens de Nature Impact Days, en ontmoet gelijkgestemde jongeren! We gaan onder andere lisdodde verwijderen met een heus waadpak aan, overtollige boomstammetjes wegzagen, en appels of peren plukken. Met als afsluiting appel- of perenpannenkoeken bakken op open vuur. Lijkt jou dit leuk, geef je dan op via de site van Nature Impact Days. Daar staat ook meer informatie over het verloop van de dag.

Programma
Van 09.45 tot 10.00 is er een inloop. We starten om 10u met een kennismaking, korte rondleiding over het voedselbos en een uitleg van de klussen. Daarna gaan we aan de slag. Rond 12.45 sluiten we de klus af met heerlijke zelfgemaakte pannenkoeken. De eindtijd is rond 13.30.Geen opmerkingen:

Een reactie posten