Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

donderdag 16 september 2021

Wildplukwandeling op oogstfeest heel populair. Opgeven niet meer mogelijk.

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan. Komende zondag organiseren we ons oogstfeest in Voedselbos Vlaardingen. Tussen 12.00 en 16.00 uur is iedereen welkom die wel eens een kijkje wil komen nemen.

We hebben een marktje, de boskeuken is open en er wordt muziek verzorgd door Los Rancheros. En uiteraard zijn er rondleidingen. Het volledige programma vind je hier.

De wildplukwandeling die deze dag georganiseerd wordt door Janneke van Het Dwaalspoor blijkt erg populair. Helaas is het daardoor niet meer mogelijk om je daar nog voor op te geven. Deze zit helemaal vol.

Maar niet getreurd, je bent van harte welkom om een rondleiding te volgen, of gewoon te komen buurten op de markt. De toegang is gratis en donaties worden op prijs gesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten