Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zaterdag 13 juni 2020

Inhaalrondleiding 14 juni - nog een paar plekjes

In maart, april en mei zijn de rondleidingen niet doorgegaan.
We hebben daarvoor inhaalrondleidingen gepland, en bij sommige van die rondleidingen is nog plek voor een paar personen. 
Morgen, op zondag 14 juni zijn er nog vier plekjes te vergeven. Mocht je tijd en zin hebben, geef je dan op via info@voedselbosvlaardingen.nl. De rondleiding begint om 15.00 uur.

De rondleidingen die we geven, zijn niet gratis. We werken met waardebepaling achteraf. Daarmee hopen we het voor iedereen toegankelijk te houden, want we vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen nemen van voedselbossen.

Meer informatie over aanmelden en data van de reguliere rondleidingen vind je op dit stukje van onze website.Geen opmerkingen:

Een reactie posten