Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zaterdag 29 februari 2020

Jaarrond voedselbos


26 januari 2018
16 februari 2018
25 maart 2018
22 april 2018
14 mei 2018
22 juni 2018
20 juli 2018
2 september 2018
16 oktober 2018
21 november 2018
17 januari 2019

Ongeveer iedere twee weken worden er van het voedselbos foto's gemaakt. Dat maakt ons in staat om series zoals bovenstaand samen te stellen. We hebben vaste punten waar sowieso foto's gemaakt worden. En daarnaast proberen we de ontwikkeling van het voedselbos in al zijn facetten vast te leggen op de gevoelige plaat. Dus als er een keuken gebouwd wordt, volgen we bijvoorbeeld het hele proces. Of als lieveheersbeestjes voor ons aan het werk gaan, ook. 
We hebben inmiddels een uitgebreide fotobibliotheek over de afgelopen vijf jaar van dit mooie stukje natuur.

Wil je het bos een keer met eigen ogen komen bekijken? Dat kan. We houden maandelijks een rondleiding. Meer informatie vind je hier. Je kunt ook een keer komen meewerken op een vrijwilligerswerkdag op vrijdag. We verwachten niet dat je meteen íedere vrijdag komt. Sporadische hulp is ook welkom.
En mocht je op vrijdagen en zondagen niet kunnen, weet dan dat je ook op afspraak kunt komen. In dat geval is het wel verstandig om een groepje collega's, vrienden of familie bij elkaar te verzamelen. Want we rekenen daar een vaste prijs voor. Als je daarover meer informatie wilt, dan kun je mailen naar info@voedselbosvlaardingen.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten