Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

vrijdag 6 maart 2020

Rondleiding van maart is volgeboekt

Iedere laatste zondag van de maand organiseren we een rondleiding voor belangstellenden. De eerstvolgende is op 29 maart. Maar aanmelden voor die rondleiding heeft geen zin meer. Deze rondleiding zit vol en ook de reservelijst die we altijd wel aanhouden, is zo goed gevuld dat je je beter kunt aanmelden voor een rondleiding later in het jaar.

We houden rondleidingen op:

  • 26 april 2020
  • 31 mei 2020
  • 28 juni 2020
  • 26 juli 2020
  • 30 augustus 2020
  • 27 september 2020
  • 25 oktober 2020
  • 29 november 2020
Meer informatie over tijdstip, aanmelden en kosten vind je hier.

Overigens is het ook altijd mogelijk om op een andere manier het voedselbos te bezoeken. Want naast de reguliere rondleidingen kun je ook een rondleiding op afspraak boeken. Hiervoor betaal je een van te voren vastgesteld bedrag. Deze rondleidingen worden interessant vanaf een man of 8. Maar áls je dus een groepje van 8 of meer bij elkaar weet te krijgen, is dit een interessante optie. Als je daarover meer informatie wilt hebben, kun je ons mailen op info@voedselbosvlaardingen.nl

Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe vrijwilligers. Je kunt een dagje komen meewerken, en als je het leuk vindt, kun je je natuurlijk aansluiten bij de vaste vrijwilligersgroep. We werken in principe op vrijdag in het bos. Meestal beginnen we rond 9.30 uur met een observatieronde door het bos, drinken dan wat en gaan daarna aan het werk. Koffie/thee, een versnapering en eventueel een lunch neem je zelf mee. We werken tot uiterlijk 16.00 uur. Als je daarin geïnteresseerd bent, is het verstandig om vooraf even contact op te nemen. Begin- en eindtijden wijzigen soms onder invloed van weersomstandigheden, en beschikbaarheid van de aansturende vrijwilligers.

We willen graag dat zoveel mogelijk mensen leren van ons voedselbos. Mocht je mensen weten die mogelijk interesse hebben, stuur dit bericht dan gerust door.

Hopelijk tot ziens!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten