Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

maandag 21 oktober 2019

Herfstrondleidingen op 27 oktober en 24 november

Zoals trouwe lezers van onze website al weten, organiseren we iedere laatste zondag van de maand een rondleiding. Voor dit jaar staan er nog twee gepland, alleen in oktober en november houden we nog een rondleiding. In december en januari houden we - net als het bos - een winterstop. De eerste rondleiding daarna zal pas weer in februari zijn.

De rondleidingen van oktober en november zijn bovendien extra de moeite waard, want het is herfst. De bomen laten hun blaadjes vallen en de structuur van het voedselbos wordt daardoor misschien nog wel beter zichtbaar. Sowieso is de herfst een mooi jaargetijde om een wandeling te maken in het bos. Dus waarom niet in een voedselbos. Ondertussen leggen we graag uit hoe zo'n bos voor ons werkt.

We starten om 15.00 uur bij de koepelkas in het midden van het terrein. En de rondleiding zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren.
Aanmelden vooraf is verplicht. De rondleiding van 27 oktober zit nog niet helemaal vol, maar het is wel slim om tijdig op te geven, want voor je het weet is je plekje bezet. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen.
We werken met waardebepaling achteraf. Dat betekent dat het niet gratis is, maar dat je achteraf bepaalt wat het je waard was. Op deze manier proberen we het voedselbos toegankelijk te houden voor iedere portemonnee en als je het echt heel leuk hebt gevonden, doe je gewoon een extra grote donatie!

Welke wordt het? De rondleiding van oktober, of van november? ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten