Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

vrijdag 4 mei 2018

Ontdek de verborgen kracht van bomen

De twee afgelopen zondagen was het voedselbos open. We hadden de bomenwandeling van Sterrenkruid op 22 april, en vorige week hielden we de reguliere rondleiding op de laatste zondag van de maand. En de volgende activiteit staat al weer gepland. Want deze zondag (6 mei) is het weer raak.

Barry Voeten van Voelgeluid.nl zal het voedselbos gebruiken als locatie voor zijn workshop 'Ontdek de verborgen kracht van bomen'. Hij schrijft daar op zijn website zelf het volgende over:

"Voedselbos Vlaardingen is de afgelopen jaren omgetoverd in een klein stukje paradijs op Aarde. Hoewel het bos nog erg jong is, heeft het een brede diversiteit aan planten- en boomsoorten. Voor ons betekent dit dat de energie van de planten – met al haar kleine subtiele verschillen – mooi uit te proberen valt.
In de workshop gaan we op zoek naar de verborgen kracht. Dit is natuurlijk de oer-vitaliteit die deel is van elk levend organisme.  In de workshop leer je deze energie waarnemen, zowel met hulpmiddelen als met je eigen lijf als enig instrument."

Als je interesse hebt om deel te nemen aan deze workshop, kun je meer informatie vinden op www.voelgeluid.nl. Daar kun je je ook aanmelden.

Praktische informatie
Zondag 6 mei
Start om 14.00 uur bij de kas midden op het terrein.
Einde tussen 15.30 en 16.00 uur.
Waardebepaling achteraf. Een deel van opbrengst gaat naar het voedselbos.

Op onze activiteitenpagina vind je een overzicht van alle workshops.Geen opmerkingen:

Een reactie posten