Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

dinsdag 22 mei 2018

Rondleiding in hartje Lente

Van alle rondleidingen zijn die in de Lente misschien wel het leukst. Het voedselbos zit dan in een fase van groei en steeds groener worden. Dat is mooi om te zien. Veel planten- en bomensoorten zijn nu bezig met het vormen van vruchten.

Aanstaande zondag is er een nieuwe kans om deel te nemen aan een rondleiding. Voor Vrienden van het voedselbos is één rondleiding per jaar gratis. Anderen betalen er voor wat ze het waard vinden.
De rondleiding van aanstaande zondag begint om 16.00 uur en zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren. Je kunt er vragen stellen of gewoon naar het verhaal van het voedselbos luisteren. De rondleidingen worden gegeven door vrijwilligers.

Kom je ook?
Aanmelden graag via email naar info@voedselbosvlaardingen.nl. Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt en liefst ook nog een mobiel nummer.

Ken je iemand die zo'n rondleiding de moeite waard zou vinden, stuur dit bericht dan gerust door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten