Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zaterdag 16 september 2017

Rondleiding september verplaatst naar 1 oktober

Onze "laatste zondag van de maand rondleiding" van september verplaatsen we naar de eerste zondag van de maand in oktober. Het voedselbos doet die dag namelijk mee aan de Polderparade. Op zondag 1 oktober staat onze poort van 12:00 tot 17:00u open en we verzorgen de hele middag rondleidingen. Je bent van harte welkom! Aanmelden hoeft niet.

Natuurlijk kun je ook meedoen aan de Polderparade. Dat is een culturele fietstocht door de Vlaardingse Zuidbuurt. De tocht leidt je langs 8 locaties, van Westwijk naar Zuidbuurt, waar je kunt genieten van o.a. theater, muziek en (beeldende) kunst. Het landschap vormt het decor voor verrassende acts, korte voorstellingen en muzikale optredens.  Opgave via: website Kade40

Geen opmerkingen:

Een reactie posten