Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

maandag 4 september 2017

Op alle markten thuis

Nouja, op álle markten. Voedselbos Vlaardingen is binnenkort te bezoeken op twee lokale markten. Natuurlijk nemen we het bos zelf niet mee. Maar de vrijwilligers bemannen een kraam waar je meer informatie kunt krijgen over het voedselbos en de activiteiten. We hebben foto's bij ons van de ontwikkeling tot nu toe en je kunt producten uit het voedselbos kopen.

Op zaterdag 9 september staan we op de Boerenmarkt op Open Monumentendag
Tijdens de Open Monumentendag is er een boerenmarkt op een mooie historische plek in Vlaardingen: de oude touwbaan. Een gevarieerde markt met allerlei zelf verbouwde of gemaakte streekproducten. Voedselbos Vlaardingen is ook van de partij.

Op zaterdag 16 september zijn we te vinden op de Vlaardingse Oogstmarkt
Deze vindt plaats op Landgoed Hoogstad (voormalige Moermanboerderij) aan de Westandseweg 258 en wordt georganiseerd door Stadslandbouw Van Ruytenburgh die daar ook haar akkers heeft.

Misschien zien we je daar wel.

Rondleiding
En als je nou toch liever naar het voedselbos zelf komt, dan kun je altijd aansluiten bij de rondleiding die we iedere laatste zondag van de maand geven. Op 24 september is de eerstvolgende. Meer informatie en aanmelden: klik hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten