Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

donderdag 19 november 2015

Planten, planten, planten. Kom je aanstaande zaterdag ook?

Er is afgelopen week al ontzettend veel werk verzet. Op zaterdag 14 november hebben ruim 15 vrijwilligers meegeholpen en gedurende deze week is een aantal basisschoolgroepen een helpende hand komen bieden. Erg bedankt daarvoor allemaal!
We zijn nu al zeer tevreden met het resultaat. Er zijn veel fruitbomen en - struiken geplant. Appels, peren, frambozen en verschillende bessensoorten. Maar dat is lang niet alles. Wat dacht je van de peperboom of de uienboom? Kom maar een keer proeven.

En we zijn nog niet helemaal klaar met planten. Aanstaande zaterdag kan er nog genoeg gedaan worden. Als je zin hebt om te komen helpen, ben je van harte welkom. 's Middags is er ook nog een gezellige verrassing voor iedereen die aanwezig is. We verklappen nog niet wat het is, maar een klein feestje zal het wel worden. :-)

Hieronder alvast een selectie uit de foto's van afgelopen week.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten