Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zaterdag 22 juli 2023

Kruidenwandeling tijdens oogstfeest

Tijdens het oogstfeest op zondag 10 september is er van alles te beleven. In korte berichten zullen we jullie op de hoogte brengen van dit evenement en hopen jullie dan te zien.
 
Wil je meer leren over de eetbaarheid en geneeskracht van de verschillende kruiden in je eigen omgeving? Kom dan mee dwalen in en rond het voedselbos! We gaan vooral op zoek naar wilde planten die spontaan zijn opgekomen en die je ook in je eigen omgeving kunt vinden. Al wandelend komen we verschillende kruiden tegen waarbij Janneke van Ruijven (Herborist & Kruidenheks) je vertelt over de werking van het kruid en op welke manier je het allemaal kunt gebruiken. Er start een wandeling om 14.00 uur en een wandeling om 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig.


Meer info over het oogstfeest?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten