Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

maandag 20 juni 2022

Ga ook mee met de rondleiding van juni

Ieder seizoen heeft zo zijn charmes in het voedselbos. Het is nu zomer en de bomen staan vol in blad en de eerste vruchten beginnen te rijpen. Een mooie tijd om het voedselbos te bezoeken.

Iedere laatste zondag van de maand verzorgt één van onze vrijwilligers een rondleiding. Komende zondag is het al weer tijd voor de rondleiding van juni. Er is plek voor 12 personen en er zijn nog plekjes. We starten rond een uur of drie. Je kunt je aanmelden via info@voedselbosvlaardingen.nl. Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van aanmelding.

Tijdens de rondleiding vertellen we over het ontwerp van het bos. Hoe het initiatief ontstaan is. Welke ideeën er zitten achter de aanplant van de verschillende soorten. Hoe het bos onderhouden wordt. En vaak is er ook iets te proeven. 

Lijkt het je leuk? Voel je welkom.

Meer info.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten