Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zondag 18 april 2021

Update over rondleidingen

Eind april stond onze eerste reguliere rondleiding van dit jaar gepland. Een aantal mensen had zich hier ook al voor aangemeld. Helaas laten de maatregelen het nog niet toe om deze rondleiding te organiseren. De aangemelde deelnemers hebben inmiddels een mailbericht gekregen over het opschuiven van deze rondleiding. We hopen dat eind mei de regels zodanig versoepeld zijn, dat er dan wel rondleidingen mogelijk zijn.

We organiseren de rondleiding op anderhalve meter afstand. En om dat goed te kunnen doen, zijn de rondleidingen in groepjes van 6 personen. De rondleiding die op zondag 25 april gepland stond, is nu verschoven naar zaterdag 29 mei. Op zondag 30 mei is dan de volgende reguliere rondleiding. 

Voor beide rondleidingen kan nog aangemeld worden. Meer informatie vind je hier.

En nog wat foto's, gewoon omdat het leuk is om toch wat van het voedselbos te laten zien:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten