Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zaterdag 29 augustus 2020

Vooraankondiging: 20 september, oogstfeest!

We doen alvast een vooraankondiging. Het voedselbos bestaat alweer ruim 5 jaar. En dat geeft reden voor een feestje! Geheel in stijl wordt dat een oogstfeest. En dat vindt plaats op 20 september. Tussen 11.00 en 16.00 uur.

We zijn met een aardige groep vrijwilligers voorbereidingen aan het treffen om er een heel gezellige dag van te maken. Onderdeel van die dag zal een kleine oogstmarkt zijn. We werken met een aantal partijen samen die we op deze markt verwelkomen. Hoeve Avondrust, Voedselbos Benthuizen en onze eigen imkers zijn in ieder geval van de partij. En we hebben natuurlijk ons eigen oogst die we te koop aanbieden. Nieuwsgierig? Kom vooral een kijkje nemen.

Verder zullen er die dag rondleidingen en workshops zijn. Allemaal nog in voorbereiding. Je moet denken aan een wildpluk-activiteiten, iets koken en activiteiten voor kinderen. 

We hebben daarbij ook oog voor de Coronamaatregelen. Zo zal de oogstmarkt net buiten het Voedselbos georganiseerd worden op het veldje aan de Van Boendaleweg. Daar is genoeg ruimte. En aan de activiteiten zullen steeds een beperkt aantal deelnemers tegelijk kunnen deelnemen, bijvoorbeeld.

Meer informatie volgt zodra we die hebben. Houd daarom onze berichtgeving in de gaten. Wil je niets missen? Abonneer je dan per email op onze website. Aan de rechterkant helemaal bovenaan kun je je e-mailadres achterlaten. Je ontvangt dan een link om je e-mailadres te bevestigen en in het vervolg mis je dan geen één bericht op onze website meer.

We wilden jullie in ieder geval de datum niet onthouden. Schrijf hem dus dikgedrukt in je agenda. We zien je graag op die zondag. 20 september dus. Tussen 11.00 en 16.00 uur.Geen opmerkingen:

Een reactie posten