Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

woensdag 20 maart 2019

Meld je nu aan voor de lente-rondleiding op zondag 31 maart

In februari zijn we weer begonnen met de reguliere rondleidingen op de laatste zondag van de maand. Die rondleiding werd goed bezocht. Hij zat helemaal vol. Steeds meer mensen weten de weg naar ons voedselbos te vinden.

Op zondag 31 maart vindt de volgende rondleiding plaats. Dit is de eerste rondleiding in de lente. Veel bomen staan in bloei. Dus dat is een uitgelezen kans om het voedselbos van één van zijn vele mooie kanten te zien. De rondleiding start om 15.00 uur en zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren. Deze rondleiding wordt gegeven door beheerder Jeroen.

Als je er ook bij wilt zijn, roepen we op om je zo snel mogelijk aan te melden. Er is beperkt plaats. Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar info@voedselbosvlaardingen.nl onder vermelding van je naam, het aantal deelnemers en liefst ook je telefoonnummer, zodat we je bij calamiteiten op de hoogte kunnen stellen. Je krijgt een bevestiging van aanmelding teruggestuurd.
De rondleidingen zijn niet gratis, maar we werken met een waardebepaling achteraf. Dat houdt in dat je als deelnemer achteraf een bedrag geeft voor wat het je waard was. Op deze manier hopen we er voor te zorgen dat de rondleidingen ook voor mensen met een smalle beurs toegankelijk zijn.
Donaties zijn overigens altijd welkom. Zie daarvoor het rekeningnummer aan de linkerkant van de website.

Wil je erbij zijn? Laat het weten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten