Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

woensdag 8 augustus 2018

De rondleiding van augustus komt er aan

Na een korte zomerpauze gaan in augustus de reguliere rondleidingen door het voedselbos weer starten. Op zondag 26 augustus ben je vanaf 16.00 uur van harte welkom om het rondje mee te lopen. We verzamelen naast de kas. We merken dat de belangstelling voor deze rondleidingen onverminderd groot blijft. Dat is goed nieuws, want we vertellen graag over ons initiatief.

Tijdens de rondleiding vertelt één van de vrijwilligers over het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van het voedselbos. Deelnemers kunnen vragen stellen en - afhankelijk van het seizoen - hier en daar iets proeven. Uiteraard laten we de belangrijkste delen van het voedselbos zien. Van degenen die al een rondleiding gedaan hebben, horen we eigenlijk altijd terug dat ze het een mooie plek vinden en zeer de moeite waard om een keer bezoeken.

Als je wilt deelnemen aan de rondleiding van augustus ontvangen we graag van te voren een mailtje van je naar info@voedselbosvlaardingen.nl met vermelding van je telefoonnummer en het aantal deelnemers dat je wilt opgeven. Als je Vriend bent (of wordt) van het voedselbos dan is één rondleiding per jaar gratis. Vriend worden kun je hier via deze site. Als je geen Vriend bent, vragen we een bijdrage met waardering achteraf. Dat betekent dat je achteraf zelf bepaalt wat je het waard vond.

Mocht je onverhoopt op 26 augustus niet kunnen, maar je wilt wel een keer een rondleiding bijwonen, dan is dat geen probleem. Op 30 september, 28 oktober en 25 november staan er ook nog rondleidingen gepland. Voor groepen (vanaf 8 personen) doen we ook rondleidingen op aanvraag. Meer informatie vind je op onze activiteitenpagina.

Hopelijk tot ziens tijdens één van de rondleidingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten