Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

donderdag 26 juli 2018

Uitverkoop voedselbosproducten bij Hoeve Avondrust

De oogst uit voedselbos Vlaardingen wordt voor een deel verwerkt tot lekkere en bijzondere producten. Op deze manier blijft de oogst langer houdbaar en kunnen we het verkopen. En dat is belangrijk, want we willen met het voedselbos onderzoeken wat mogelijke verdienmodellen zijn. De kennis daarover kunnen we dan delen met andere initiatieven.
Hoeve Avondrust is ons vaste verkooppunt. In hun winkel staat een schap met potjes en flesjes met producten die uit het voedselbos komen. Zo staan daar onder andere heerlijke jam en dessertsauzen.

De bramenjam en bramendessertsaus zijn daar nu in de aanbieding. Normaal kosten ze € 3,75. Maar nu gaan ze weg voor de helft van de prijs. Misschien een tip om even een kijkje te gaan nemen. Je steunt er het voedselbos mee, en je houdt er nog een lekkere jam of dessertsaus aan over ook.

Hoeve Avondrust is gelegen aan Zuidbuurt 46 in Vlaardingen. Ze zijn open op vrijdag en zaterdag tussen 10 en 17 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten