Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

vrijdag 18 augustus 2017

Bijeenkomst voedselbos initiatieven Zuid-Holland


UPDATE 14 september:
De belangstelling voor deze bijeenkomst blijkt zo groot dat de ruimte die wij beschikbaar hebben op dit moment helaas vol is. Bent u met een voedselbos initiatief bezig in Zuid-Holland en heeft u interesse in deze bijeenkomst? Dan kunt u uiteraard nog contact met ons opnemen via info@voedselbosvlaardingen.nl


Voedselbossen zijn in opmars, op verschillende plekken in Nederland wordt gewerkt aan grote en kleine voedselbos projecten. Wij merken bij de maandelijkse rondleiding in Voedselbos Vlaardingen dat er regelmatig voedselbos-collega's langskomen om inspiratie op te doen.

Uitwisseling
Om deze uitwisseling te bevorderen is er in samenwerking met Paul de Graaf en De Groene Motor een bijeenkomst gepland in Vlaardingen op vrijdagmiddag 15 september.

Paul is initiatiefnemer van het Rotterdams Forest Garden netwerk (www.rfgn.nl) en zal tijdens de bijeenkomst vertellen over zijn onderzoek: Voedselbosbouw in het deltalandschap.
De Groene Motor ondersteunt binnen Zuid-Holland het vrijwilligerswerk in de groene leefomgeving met onder meer: cursussen, gereedschapuitleen en kleine subsidies. Mede dankzij De Groene Motor kan deze bijeenkomst georganiseerd worden.

Aanmelden
Ben je actief met een project binnen Zuid-Holland of heb je serieuze plannen? Kom dan op 15 september naar deze bijeenkomst.
Uiteraard verzorgen we ook een rondleiding door Voedselbos Vlaardingen!


Aanvang: 15.30u  (tot uiterlijk: 18:30u)
Graag aanmelden via info@voedselbosvlaardingen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten