Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

maandag 6 juni 2016

Welkom op 19 juni, maar wildplukwandeling vol

Op 19 juni organiseren we in het voedselbos een wildplukwandeling. Bosbaas zal de deelnemers meenemen langs allerlei eetbare (wilde) kruiden en planten. Daarna wordt er met de oogst een maaltijd bereid. We deden hiervoor al eerder de aankondiging.

Aanmelden voor deze wildplukwandeling is niet meer mogelijk. We hebben een maximum aantal deelnemers, en dat aantal is inmiddels bereikt. Als je het toch leuk vindt om het voedselbos tijdens deze Middendelflanddag te bezoeken, dan ben je wel van harte welkom.
Want behalve de wildplukwandeling, zullen er ook rondleidingen worden gegeven door onze voedselboswachters en zijn er nog andere activiteiten. Zie daarvoor dit bericht.

Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten