Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

zondag 12 juni 2016

Midden Delfland verbindt op 18 en 19 juni: Midden-Delfland Dagen 2016

De Midden-Delfland Vereniging maakt zich sterk voor een open, groen en aantrekkelijk Midden-Delfland. Om deze unieke groene oase in de Randstad ook onder de aandacht te brengen,  organiseert de vereniging jaarlijks de Midden Delfland Dag. Dit jaar zijn het zelfs twee dagen: zaterdag 18 en zondag 19 juni.


Tijdens deze dagen wordt verbinding gezocht tussen stad en land. Ervaar hoe dichtbij dit groene veelzijdige gebied eigenlijk is voor stedelingen en Midden-Delflanders. Bezoekers kunnen genieten van de natuur en kennis maken met de verschillende organisaties die in en rondom het Midden-Delflandgebied gevestigd zijn. De wandel-, fiets- en vaarroutes vormen de verbindingen die de bezoekers vanuit de stad naar het gebied en langs de locaties met verschillende activiteiten leiden.


Kom ook naar de Midden-Delfland Dagen: een dagje uit voor jong en oud en vol activiteiten op sportief, culinair en cultureel gebied. Of om gewoon te genieten van de natuur, de rust en de ruimte van Midden-Delfland.


Het programma met activiteiten en opengestelde bedrijven vindt u op www.middendelflanddag.nl
Kijk ook op Facebook: Middendelflanddag, en op  Twitter: @MiddenDLdag


________________________________


In het voedselbos doen we op 19 juni mee aan de Midden-Delfland dagen. Er is dan een wildplukwandeling (die helaas al volgeboekt is); er zijn rondleidingen door het voedselbos; en voor kinderen zijn er activiteiten zoals hutten bouwen, natuurimprovisatietheater en diertjes vangen met schepnetjes. Meer hierover in dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten