Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

dinsdag 16 februari 2021

Informatie over rondleidingen voor 2021

Hoewel de maatregelen nog niet zoveel toelaten, zitten we niet stil. De vrijwilligers onderhouden het voedselbos waar nodig en we zijn op zoek naar een beheerder/coördinator. We gaan ervan uit dat ergens dit jaar weer mogelijkheden zijn om activiteiten te organiseren. Tot die tijd is het vooral plannenmakerij rondom die activiteiten. Maar de voorpret is vaak ook al leuk.

Op onze website staan de activiteiten overzichtelijk bij elkaar onder het tabblad 'Activiteiten'. Tot voor kort stond daar nog een oude planning van 2020. Maar dat zag er inmiddels ook wel een beetje gedateerd uit. En omdat we voornemens zijn om weer reguliere rondleidingen te gaan organiseren als dat weer kan, hebben we de planning voor 2021 daar onder -voorbehoud- toch maar toegevoegd. Daarbij moet gezegd worden dat de rondleidingen in februari en maart sowieso niet door gaan. Maar hopelijk kunnen in we in april, en verderop in het jaar toch wel weer wat mogelijk maken. 

In principe werkt het zo: iedere laatste zondag van de maand is er een rondleiding waar je je voor kunt opgeven. Die rondleiding is niet gratis, maar we werken met waardebepaling achteraf. Naast de reguliere rondleidingen, doen we normaliter ook rondleidingen op afspraak. Ook die zijn voorlopig even opgeschort, maar mocht je voor een nader te bepalen datum in 2021 daarvoor interesse hebben, neem dan gerust contact op.

Kijk hier voor de data en alle info.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten