Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

maandag 24 september 2018

Meld je aan voor de rondleiding op 30 september

Met enige regelmaat stellen we het voedselbos open voor bezoekers. In juni hebben we de Midden-Delflanddag en in oktober de PolderParade (ja, dat is al bijna..). En iedere maand organiseren we rondleidingen voor belangstellenden. Die rondleidingen vinden plaats op de laatste zondag van de maand. Een overzicht van rondleidingen is hier te vinden.

Na een ruim volgeboekte rondleiding in augustus is het nu al weer bijna tijd voor de rondleiding van september. We starten om 16.00 bij de kas in het midden van het perceel. De eerste aanmeldingen daarvoor zijn ook al weer binnen. Als je er bij wilt zijn, kun je je aanmelden via info@voedselbosvlaardingen.nl. Vermeld bij je aanmelding het aantal personen en je telefoonnummer. We werken met waardebepaling achteraf. Dat betekent niet dat de rondleiding gratis is, maar dat je achteraf bepaalt wat het je waard is geweest. Door de donaties die we krijgen, kunnen we het voedselbos door ontwikkelen.

Omdat de rondleiding van augustus eigenlijk net een te grote groep deelnemers opleverde, hebben we vanaf de komende rondleiding besloten om het aantal deelnemers op 12 te limiteren. Dat is voor iedereen prettiger. Mocht je nummer 13 op de lijst zijn, dan kom je op een reserveplek, of je aanmelding schuift (in overleg) door naar de rondleiding van de maand erop.

We hopen weer veel deelnemers te mogen ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten