Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

donderdag 4 mei 2017

7 mei: Workshop "De verborgen kracht van bomen"

Op zondag 7 mei (ja, dat is aanstaande zondag al...) vindt er een workshop plaats in het voedselbos met als onderwerp 'De verborgen Kracht van Bomen'. Deze workshop wordt verzorgd door Barry Voeten van Voelgeluid. Vanaf 13.45 uur ben je welkom, en om 14.00 uur starten we.

"In de workshop gaan we op zoek naar de verborgen kracht. Dit is natuurlijk de oer-vitaliteit die deel is van elk levend organisme.  In de workshop leer je deze energie waarnemen, zowel met hulpmiddelen als met je eigen lijf als enig instrument."

Meer informatie  over deze workshop vind je op de website van Voelgeluid. Klik hier.
Ook de inschrijving hiervoor vindt via die website plaats.

Mocht je interesse hebben, maar aanstaande zondag niet (meer) kunnen, dan is het goed om te weten dat de workshop in september nog een keer gegeven zal worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten