Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

woensdag 22 maart 2017

Fotoboek gedrukt: 2015 en 2016 in beeld

Klik hier om het fotoboek te bekijkenWe zijn dit jaar gestart met maandelijkse rondleidingen. De rondleiding van aanstaande zondag gaat ook gewoon door en het lijkt erop dat we steeds meer aanmeldingen krijgen. Als je deze keer niet kunt, is er volgende maand weer één, en de maand erop weer één. Gelegenheid genoeg om het voedselbos eens in het echt te komen bekijken. Voel je welkom.

Tijdens de rondleidingen wordt verteld over het project en kun je zien hoe het er nu voor staat. Maar dat is uiteraard een momentopname en ieder seizoen weer anders. Om de bezoekers ook te laten zien hoe het allemaal tot stand is gekomen, hebben we van de jaren 2015 en 2016 een fotoboek laten drukken. Dat fotoboek is tijdens de rondleidingen aanwezig en kan ingekeken worden. Zo hebben we een mooi document dat goed in beeld brengt hoe veel werk er al verzet is.

Maar uiteraard hebben we het fotoboek ook digitaal. Er is een powerpoint van gemaakt en die is hier op deze website te bekijken.
Nieuwsgierig? Klik hier. (Als het goed is opent er dan een powerpoint online.)

En wil je je opgeven voor een rondleiding? Dan vind je hier meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten