Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

maandag 18 april 2016

Rondleidingen

En afgelopen vrijdag was het weer zover. Tijdens de normale vrijwilligerswerkdag kregen we bezoek van belangstellenden. Steeds vaker weten mensen ons te vinden als ze zich willen oriënteren op voedselbossen. Zo ook nu. Twee dames uit Brabant (met plannen voor een eigen voedselbos) wilden een kijkje komen nemen en hadden daarvoor van te voren een afspraak gemaakt.

Onze beheerder Jeroen staat daar graag voor klaar. Eén van de doelstellingen van het project is om aan kennisontwikkeling te doen rondom voedselbossen. En kennis ontwikkelen doe je met elkaar. Kennis geef je door.

Ben je ook geïnteresseerd in een rondleiding in ons voedselbos? Dat kan. Op vrijdag is het handigst, want dan zijn we toch aanwezig. Om een afspraak te maken, kun je contact opnemen met Jeroen. Houd er wel rekening mee dat er gevraagd gaat worden of je ook bereid bent een uurtje mee te werken. Want de rondleidingen zijn gratis. Maar niet waardeloos. :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten