Welkom

Welkom op de website van het Voedselbos Vlaardingen. Met duurzame uitgangspunten realiseren we aan de rand van de stad het grootste openbaar toegankelijke voedselbos in omgeving Rotterdam. Op deze website doen we verslag van de ontwikkelingen. Abonneer je via email, neem contact op met één van de betrokkenen of kom een keer kijken in het bos zelf.

vrijdag 4 september 2015

Aankondiging wandelweekend 26 en 27 september 2015

Het netwerk Hof van Delfland organiseert in het weekend van 26 en 27 september een wandelweekend in het gebied van Delfland. Het is de feestelijke aftrap van de opening van het nieuwe wandelroutenetwerk dat 900 km aan wandelroutes in het gebied herbergt.

Voedselbos Vlaardingen sluit zich graag aan bij dit initiatief en heet u van harte welkom op 26 september om een wandeling te komen maken langs (en door) ons bos. De beheerder Jeroen (waarschijnlijk bijgestaan door enkele vrijwilligers) zal tussen 9.00 uur en 16.00 uur aanwezig zijn om wandelaars te woord te staan.
Op zondagmiddag is er tussen 13.30 en 16.30 uur een verhalenverteller aanwezig om het voedselbos op te luisteren met mooie verhalen. Wees welkom.

Er zijn tijdens het wandelweekend nog veel meer leuke dingen te doen in de regio. Meer informatie daarover vind je via www.heerlijkbuiten.nl/wandelweekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten